mangosteen acai goji granaatappel
   
  Homemangosteen acai goji granaatappel xanthonebestellenluvico super elixer mangosteen acai goji granaatappelContact

MANGOSTEEN HIGH ORAC BOOSTER

mangosteen acai goji granaatappel
 

MANGOSTEEN

SUPER ELIXER

HOME

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

onderzoek/info

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

xanthones

extra korting

 

 

 

 

advertentie

ACTIE:

4 FLESSEN € 79

voor 100 dagen

bestel direct

 

 

 

 

GOEDKOOP IN GEBRUIK!

vergelijk

u drinkt per dag:

Xanthone aandeel:

15 ML LUVICO

is hetzelfde als

120 ML XANGO

--------

 orac kracht:

15 ML LUVICO

is hetzelfde als

55 ML JUS-HAVVN

102 ML VEMMA

4995 ML Mangosteen

sap.

---------

 

 

 

 

advertentie

ACTIE:

Nu 6 FLESSEN VOOR

voor 150-180 dagen

 E 117

bestel direct

 

Luvico super elixer met mangosteen xathones vele bessen aloe vera ertc

 

 

 

 

 

ingredienten in Luvico:    mangosteen acai goji granaatappel aloe vera

   
   review
   

 

INFO EN ONDERZOEK

Vitamines & more

 

mangosteen acai goji granaatappel mangosteen acai goji granaatappel
 
   

UNIEK LUVICO

VOL SUPEROXIDE DISMUTASE!

KLIK HIER mangosteen acai goji granaatappel druif

   

Wat is orac ?

Wat zijn Xanthones ?

   
 
 

Een eenvoudige uitleg over Orac waardes

klik hier   >mangosteen acai goji granaatappel grape seed msm
   
mangosteen acai goji granaatappel kers pruim mangosteen acai goji granaatappel
  maqui
 


Waarom is Luvico beter ?

   
 

Luvico biedt de meeste anti-oxidanten!

 

klik hier  >mangosteen acai goji granaatappel
   
  Anti-oxidanten
 
 

 
 
   
 

mangosteen acai goji granaatappel juice van Luvico is GMO vrij

mangosteen

acai

goji

xanthones

granaatappel

resveratrol

quercitin

aloe vera

blauwe bessen

druiven

druivenpit extract

grape seed

pruimen

bosbessen

aardbeien

frambozen

cranberries

kersen

maqui

msm

glucosamine

chondroitine

ginseng

enz enz

 

 

mangosteen acai goji granaatappel
 
 
Welkom bij luvico
luvico mangosteen ELIXER

makkelijk in gebruik - extra geconcentreerd !

DE NIEUWE FORMULE :  MEGA STERK SUPER FRUIT ELIXER

mangosteen acai goji granaatappel

uitleg over de verschillen in Mangosteen

en anti-oxidant dranken

Er zijn verschillende aanbieders van deze gezonde dranken. Enkele jaren terug ( in 2002) begon in de USA het merk "Xango" met het op de markt brengen van een sap gemaakt van mangosteenvrucht gemengd met sappen van perensap, appelsap, frambozensap enz.

Xango was nieuw en de antioxidant kracht van dit product was, dankzij de anti-oxidanten die in de mangosteen schil zitten hoger als die van appelsap, sinasappel etc. Inmiddels heeft Xango ook een "premium" product uitgebracht: Xango Reserve.

Later kwamen er meerdere (soortgelijke) producten op de markt en zoals bekend zijn producten met een hoge ORAC waarde belangrijk voor ons lichaam.

ORAC is de afkorting en naam voor de kracht die een vrucht/groente heeft om (vrije) radicalen / ziektekiemen/cellen te neutraliseren en/of uit te schakelen.

Omdat er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar anti-oxidanten en hun werking hebben wij ( STS Health Supplies ) een nieuw en zeer krachtig antioxidant Elixir samengesteld met de naam Luvico Super Elixer ( HIGH ORAC DRINK).

Wat maakt dat Luvico anders is als Xango, Vemma of Jus? Luvico is een mix van geconcentreerd fruit als de hele mangosteen vrucht, (hele) granaatappel, blauwe bessen, zwarte bessen, druiven, aloe vera, cranberries enz.

Luvico ( vanaf september 2016 ) bevat zoveel fruit dat het een BRIX waarde heeft van ruim 39.5 BRIX. U kunt het dus 10 tot 15 keer verdunnen om een mangosteen juice of puur sap te krijgen.

In Amerika heeft Jus ( HVVN) een soortgelijk product op de markt gebracht maar Het is LANG niet zo sterk geconcentreerd als Luvico Super Elixer. Luvico is nog steeds onovertroffen in antioxidant kracht en de grote hoeveelheden xanthonen en fruit per portie van 15 ml per dag.

Op sites van xango distributeurs lezen we hoe geweldig de mangosteen vrucht is. Alle verhalen over die geweldige vrucht ten spijt, het zegt niets over hoeveel mangosteen er nu in een fles Xango zit. Als we bijvoorbeeld kijken naar de hoeveelheid Xanthonen in Xango dan blijkt dat dit een zeer laag gehalte is in vergelijking met de hoeveelheid xanthonen in Luvico.

 

De meest onderzochte xanthone ,de Alpha Mangostin xanthoon, zit in Xango met 5,5 mg per 30ml en in Luvico met 47 mg per 30ml.

In Luvico zit dus ruim 8,5 meer Alpha mangostin Xanthoon als in Xango.

Nieuwe formule 2016:

45 mg Xanthones per 15 ml

186 mg Fenolen per 15 ml

173 mg Bioflavonoiden per 15 ml

 

Dit is de meest voorkomende xanthoon uit de schil van de mangosteenvrucht. In het vruchtvlees van de mangosteen zitten geen xanthonen.

Maar xanthonen zijn natuurlijk lang niet de enige belangrijke anti-oxidanten. De natuur kent vele antioxidant groepen en vrijwel iedere vrucht bevat één of meerdere antioxidant groepen.

Inmiddels weten we dat met name granaatappels ( pomegranate) heel erg gezond zijn. Er zijn (klinische) onderzoeken waaruit blijkt dat het innemen/drinken van granaatappel sap/concentraat de kans op onder andere prostaatkanker kan verkleinen.

JUS, een ander merk sap uit de USA heeft een samenstelling die veel op die van Luvico lijkt. Meerdere fruitsoorten waarvan bekend is dat ze een goede antioxidant werking bezitten. Het grote verschil tussen JUS en Luvico is dat Luvico sterker geconcentreerd is, veel meer xanthonen bevat en natuurlijk ook nog MSM, glucosamine en chondroitine bevat. Luvico is ongeveer 4 x sterker als Jus ( hvvn) in antioxidant kracht. Luvico bevat vele vele malen meer xanthonen en is de enige drank die uw gewrichten beschermd met msm  glucosamine en chondroitine.

Is Xango effectief of niet? Een onderzoek, gedaan door Xango, zegt dat men het beste resultaat bereikt bij 540 ml - ruim een halve liter - per dag. Dit onderzoek wordt vrijwel nooit gepubliceerd op xango-sites... Het staat wel in Pubmed. Dit onderzoek laat zien dat Xango pas effectief is vanaf 2 x 270 ml.

 Op de site "XangoDoctor" wordt aangeven dat als u "ziek" bent u beste 1 fles per dag drinkt... NU lijkt ons dat het wel heel erg kostbaar is om een fles Xango in 1 of 2 dagen leeg te moeten drinken.

CONCLUSIE VAN HET ONDERZOEK LETTERLIJK:

In this pilot, dose-finding study, a proprietary mangosteen juice blend (XanGo Juice) reduced CRP levels (increased change from baseline) compared to placebo for those taking the highest dose of 18 oz per day. Further studies with a larger population are required to confirm and further define the benefits of this juice. The juice was administered safely.
TRIAL REGISTRATION: ISRCTN9300027.
PMID: 19843321

(18 oz per day = 532 ml oftewel ruim een halve liter per dag!)

 

U begrijpt nu waarom Luvico veel goedkoper is.

15-20ml verspreid over de dag geeft al een goed resultaat. Puur , lang in de mond laten rollen of liefst verdund in een glas jus d'Orange, druivensap, etc. Drink ook veel water i.v.m. de ontgiftende werking van Luvico Super Elixer.

 

2000 ORAC per ml

 Luvico is het meest potente drankje!

1 fles Luvico > 38 flessen Xango

1 fles Luvico > 3,6 flessen JUS/HAVVN

1 fles Luvico > 6,8 flessen Vemma

Absoluut het beste merk, nergens vindt u zoveel ingrediënten per ml.

 

Betaal niet teveel!

prijs per 10.000 ORAC:

Luvico : 0,16 euro  ( = 16 eurocent )

JUS: 1,70 euro

Vemma: 2,50 euro

Xango :12,00 euro

 

prijs is in euro per 10.000 ORAC. ORAC is de antioxidantkracht van product. Bij Luvico betaalt u bijna 15 cent voor 10000 ORAC en bij Xango betaald u € 12,2 (  12 euro en 20 cent ...)

 

Luvico antioxidant super elixer

Er zijn meer voorbeelden maar er is niet één juice die zo krachtig als Luvico High Orac Elixer en ook uw gewrichten bescherming biedt met MSM, glucosamine en chondrotine.

vrijwel alle vitamines + mineralen

+ sporenelementen + flavoniden

+ Aminozuren + enzymen

MANGOSTEEN

GRANAATAPPEL

ACAI BESSEN

GOJI BESSEN

WILD KARANDA ( CURRANT)

CRANBERRIES

BLUEBERRIES

ALOE VERA

WILD BERRIES

CONCORD GRAPE

TART CHERRY

GRAPES

WILD BILLBERRIES

PRUNES

APPLE

STRAWBERRY

CHERRY

RASPBERRIES

GINGSENG

RESVERATROL

QUERCITIN

MSM

GLUCOSAMINE

CHONDROITINE

VITAMINS

MINERALS

SUPER OXIDE DISMUTASE

 

* met een totale anti-oxidant kracht van meer dan 1,5 miljoen ORAC, zowel food als nitritional, het meest effectieve product verkrijgbaar!

Onafhankelijke test: Brunswick Labs  9 september 2010

 

Gezondheid voor iedereen

 

Het enige product met zo'n hoge anti-oxidant werking die ook bescherming biedt aan uw gewrichten door toevoeging van Glucosamine, MSM en Chondroitine !

 

Luvico is goedkoop in gebruik. 1 tot 3 maal 5-10ml per dag is genoeg. Bevat zeer veel exotisch fruit ( extracten en concentraten) plus MSM, Glucosamine, Chondroitine en Gingseng.

In vergelijking betaald u zeer weinig voor dit product. Zou u de MSM, Glucosamine, Chondroitine & Gingseng los als capsules kopen bent u al snel meer dan 60 euro per maand  kwijt......

 

makkelijk: schenk 5-10 ml in een glas en verdun dit met jus d' orange, bessensap, grape/druiven sap etc. Even goed doorroeren en genieten !  Puur mag natuurlijk ook of goed mengen in een glas water.

Luvico bevat natuurlijk voorkomende vitamines als:

Vitamine A, Pro-vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, B11, B12, vitamine C, D, E, Ellagic acid, Polyphenols, Anthocyanins, Pro-anthocyanins, Qunic Acid, Iron, Copper, Phosphorus, Zink, Riboflavin, Sodium, Calcium, Bioflavonoids en vele mineralen en spore-elementen!

Luvico is het beste uit de natuur !

Gemaakt met GMO vrij fruit en kosher gecertificeerd fruit.

Geen chemische bemesting etc !!!

 

 

Na 4 weken gebruik van Mangosteen juice voelde ik mij weer helemaal gezond! Ik was constant moe en had veel last van hoofdpijnen. Nu ik mangosteen juice drink voel ik mezelf weer helemaal de oude.  Mevr. F. Bakker

 
 

mangosteen

acai

goji

xanthones

granaatappel

resveratrol

quercitin

aloe vera

blauwe bessen

druiven

druivenpit extract

grape seed

pruimen

bosbessen

aardbeien

frambozen

cranberries

kersen

msm

glucosamine

chondroitine

ginseng enz

 
 
 

 

 

SUPER OXIDE DISMUTASE 3223 KU PER ML !!!

 

Gezondheid voor iedereen

 

 

mangosteen acai goji granaatappel
 
Content by Santrel Int Montreal Canada